Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Kjøpe elbillader? Vær kjapp eller vent til høsten

Muligheten for kjøp og oppkobling av lader blir satt på pause i sommer.

Mange i borettslaget har benyttet seg av muligheten til å kjøpe elbillader til gunstig pris.

Det blir en pause i salg og oppkobling av lader i perioden 15. juli til 15. august. Da har vaktmester Jens ferie, og det er kun han som har den nødvendige kunnskapen av borettslagets ansatte til å koble opp laderne på våre strømkurser.

Borettslaget har nå solgt 69 av 70 ladere vi kjøpte inn til gunstig pris. Vi har fått tilgang på 20 stk. til for samme pris som de første. De selger vi fortsatt for kr 8300,- pr stk. Her gjelder «først til mølla».

Bestilling av ladeplass og ladere kan selvsagt sendes til Driftsavdelingen skriftlig i denne perioden, og andelseier vil få prioritert tildeling etter dato på e-post/brev.